VROČ TREND: namočene obrvi. Kako nanesti milo za obrvi; učinki

Milo obrvi korak za korakom

Ste že slišali za milne obrvi? Čeprav se sliši presenetljivo, so obrvi iz mila top trend pri oblikovanju obrvi. Spoznajte učinek SOAP BROWS in ugotovite, katero milo izbrati za popolno oblikovane in naravne obrvi.

Kaj je milo za obrvi?

Ali ste vedeli, da je milo za obrvi preprost, a odličen način za definiranje obrvi? To sploh ni nov trend – že zdavnaj so odkrili, da lahko milo definira in ukroti dlake na obrvi ter jih ohranja v popolni obliki ves dan, ne da bi jih bilo treba popravljati. Milo za obrvi je bilo priljubljeno že pred 100 leti. Najprej so ga odkrili v Hollywoodu: ta naravni izdelek je zagotavljal, da je ličenje obrvi igralk trajalo dolge ure na filmskem setu in je bilo videti brezhibno do zadnjega posnetka! Trenutno milo za oblikovanje obrvi in tehnika, imenovana soap brows, doživljata svoj preporod.

Milo za obrvi je sestavljeno predvsem iz glicerina, zaradi česar je voljno in enostavno za nanašanje. Omogoča hitro oblikovanje obrvi in jim daje naraven in eleganten videz. To je popolna možnost za vaš dnevni makeup! Ta metoda zagotavlja, da bodo vaše obrvi videti naravne in odebeljene.

Milne obrvi: kaj je to?

Milne obrvi preprosto pomenijo definiranje obrvi z milnico. Ta metoda oblikovanja obrvi vključuje krtačko in kos mila. Za ličenje lahko izberete glicerinsko milo, vendar ne zagotavlja tako popolnega učinka kot lepotilni izdelek, namenjen posebej temu. Izdelke za ličenje obrvi pri tej metodi nadomestimo z milom, saj dlake definira in utrdi ter zagotavlja brezhiben in dolgotrajen videz. Milo vam pomaga oblikovati obrvi, kot želite. Dandanes je v modi, da vse dlake krtačite rahlo navzgor, da bodo vaši loki videti gostejši in debelejši. Ker milo vsak las prekrije s prozornim filmom, ga optično zgosti. Na ta način je celotno oblikovanje obrvi videti zelo naravno, a hkrati drzno.

NAMIG!
Če se vam zdi tako, lahko učinek milnih obrvi povečate tako, da na milne obrvi nanesete malo pomade za obrvi, maskare za obrvi ali sence. Ne pozabite napolniti z barvo šele, ko je milo že posušeno.

Milo za obrvi - katero milo izbrati?

  • Tradicionalno milo z ogljem ali glicerinom

Naravno in glicerinsko milo je pogosta izbira. To vrsto mila je treba po nanosu navlažiti z vodo. Biti mora mehkejše in bolj voljno, da ga je mogoče zlahka nanesti. Če imate temne obrvi, bi morali izbrati milo z ogljem. Takšno milo se na dlačicah hitro posuši in jih naredi precej trde, ne da bi vam dalo veliko časa za urejanje oblike obrvi.

  • Gel milo - ni potrebe po močenju

Ustvarjen posebej za oblikovanje obrvi. Milo z glicerinskim gelom ima lepo in gladko konsistenco, popolno za ustvarjanje milnih obrvi. Te vrste mila ni treba mešati z vodo, tonikom ali cvetlično vodo (hidrosol). Nanaša se s tuljavo neposredno iz embalaže. Milo je brezbarvno, ne pušča ostankov na obrveh in se ne valja. Prav tako vaše kože ne zateguje. Je zelo trpežno in hkrati precej odporno na znoj in vlago. Prav tako se ne občuti lepljivo. Nanos je zelo enostaven, saj se milo zlahka vnese v dlačice obrvi in se ne strdi takoj, zato imate veliko časa, da na novo določite obliko obrvi.

Milo za obrvi - nasveti. Aplikacija in polnjenje

Pazite, da milo nanesete na predhodno očiščene obrvi. Ne nanašajte ga na podlago, svinčnik za obrvi, senčilo ali pomado za obrvi. Če to storite, boste med nanosom mila s čopičem odstranili vse izdelke za ličenje obrvi, sicer bo vaš make up videti grudast in ga boste morali narediti znova od začetka. Ne pozabite tudi, da se mora vsaka zaščitna ali vlažilna krema popolnoma vpiti, preden nanesete milo. Le tako lahko dosežete najboljše in dolgotrajne rezultate.

Napišite komentar. Objavil se bo takoj, ko ga bo odobril moderator.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti