Nanobrow Microblading Pen

Precizno pero za obrvi

Velikost: 1 ml / 0,034 fl oz

Izberi barvo
Barva: Izberi:

Kako deluje Nanobrow Microblading Pen?

Riše ultra tanke črte
Ustvari ličila, podobna mikrobladingu
Obrvi daje gostejši videz
Precizno začrtane obrvi za najbolj osupljiv videz

Microblading
ličenje!

Nanobrow Microblading Pen je edinstvena in inovativna kozmetika, ki vam omogoča ustvariti ličila, podobna mikrobladingu brez tetoviranja! Ta izdelek bo všeč vsem, ki iščejo natančno orodje za zgostitev obrvi. Svojim obrvem lahko dodate definicijo in jih po potrebi zapolnite. Izjemno tanka konica riše celo milimetre dolge črte, ki so videti kot prave dlake! S tem peresom lahko preprosto ustvarite tridimenzionalne učinke in obrvi naravnega videza.

Vodoodporna formula se hitro strdi in ostane dolgo. S tem peresom naredite obrvi videti gostejše, prikrijete redke predele in dosežete poliran, a naraven videz. Pero Nanobrow je izjemno natančno pri ustvarjanju las podobnih potez.

Nanobrow Microblading Pen

Izberi barvo
Barva: Izberi:

Popolnost do najkrajših las!

Precizno pero za obrvi je praktično orodje za ličenje, ki vam omogoča ustvarjanje tridimenzionalne definicije obrvi in brezhibnih lokov brez truda. Nanobrow Microblading Pen je narejen za obris obrvi in vrisovanje najkrajših dlačic za učinek naravnega videza obrvi. Pozabite lahko na tvegano in boleče zdravljenje z mikrorezilom – posezite po pisalu Nanobrow s konico, ki jo je navdihnilo profesionalno orodje za mikrorezilo. Omogoča vam ustvarjanje las podobnih potez, zgostitev obrvi,zamaskiranje morebitnih vrzeli in ustvarjanje naravnega videza ličil.

Nanobrow Microblading Pen
inovativno in edinstveno

Zakaj je Nanobrow pero odlično? Prefinjen, natančen aplikator ustvari realistične lase podobne poteze za definirane loke in lepa, elegantna ličila. Pisalo za obrvi z učinkom mikrobladinga je intenzivno pigmentirano in zagotavlja izjemno dolgotrajne učinke. Lahko nehate skrbeti, da bi ličila čez dan izginila. Pozabite na mučno potrebo, da se nenehno gledate v ogledalo, da preverite loke. Nanobrow Microblading Pen je vodoodporen, tako da ste lahko prepričani, da bo ličenje vaših obrvi brezhibno!

Nanobrow Microblading Pen

Izberi barvo
Barva: Izberi:

Kako uporabljati
Nanobrow Microblading Pen?

Sanjate o tem, da bi obrvi izgledale, kot da bi jih naredil profesionalec? Zdaj je tako enostavno! Uporabite izjemno natančno pero Nanobrow in se prepričajte, da je brezhibno ustvarjanje lokov preprosto! Zapolnite obrvi s hitrimi potezami aplikatorja. Tako lahko ustvarite tanke in natančne linije, ki posnemajo prave dlake. Aplikator vam omogoča, da zakamuflirate vrzeli in poglobite barvo obrvi. Za drznejši slog ponovno uporabite pero. Vodoodporen izdelek s super tanko, mehko konico definira najkrajše dlake in ustvarja naravne učinke.

Preberete lahko več o peresih za obrvi in ličenju na našem blogu.

Nanobrow — brezhibni izdelki za ličenje obrvi

Brow Pen ni edini izdelek v ponudbi Nanobrow! Preklopite jih v stil in obrvi pobarvajte tako, kot želite. Kakšne obrvi so vam všeč danes?

Odkrijte naše izdelke

Iščete navdih za ličenje? Želite biti na tekočem z najnovejšimi lepotnimi novicami in trendi? Obiščite družbena omrežja Nanobrow!

Pogosta vprašanja – Kaj morate še vedeti?
Kako uporabljati Nanobrow Microblading Pen?
Kdaj poseči po Nanobrow Microblading Pen?
Ali je Nanobrow Microblading Pen primeren za občutljivo kožo?
Katere so sestavine Nanobrow Microblading Pen?
Kakšen je rok uporabe Nanobrow Microblading Pen?
Kakšen je rok za pripravo naročila?
Ali lahko oddam naročilo, če živim v tujini?
Vedno popolne obrvi
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti