Nanobrow Lamination Kit

Praktični komplet za dvigovanje obrvi in
laminacijo

Velikost: Lepilo za obrvi (7 ml / 0,24 fl oz), StepOne Lifting lotion (5ml / 0.17 fl oz), StepTwo Fixer (5ml / 0.17 fl oz).

Zakaj vam bo všeč Nanobrow Lamination Kit?

Vse, kar potrebujete za dolgotrajno oblikovanje obrvi
Natančno oblikovane obrvi - več tednov brez popravkov!
Gostejše in drznejše obrvi z voluminoznim videzom
Popoln komplet za obrvi za salone in domačo uporabo!

Popolno oblikovane obrvi
več tednov

Vaše obrvi so neukrotljive, neobvladljive in ne veste, kako jim dati želeno obliko ali pa štrlijo? V obeh primerih je Nanobrow Lamination Kit za vas! To je celoten set za poltrajno dviganje in laminacijo obrvi, ki vam bo omogočil preprosto oblikovanje obrvi in uživanje v popolnih lokih več tednov! Ker daje rezultate salonskega razreda in zagotavlja enostavno nanašanje, je idealen za profesionalce obrvi kot tudi za domačo uporabo!

Nanobrow Lamination Kit

Končno čudovite
in popolno oblikovane obrvi!

Nanobrow Lamination Kit vključuje vse, kar je bistveno za odličen dvig obrvi. Učinek traja do 6 tednov. Cenovno učinkovit, natančen in enostaven za uporabo vam omogoča izvedbo več tretmajev. Veliko tednov urejenih, natančno oblikovanih obrvi in nič več neukrotljivih dlak!

Laminacija obrvi intenzivno revitalizira in neguje dlačice obrvi, doda volumen in odpornost, poleg tega pa se izvede hitro in enostavno: obrvi se skrtačijo v želeno obliko in ostanejo dolgo časa. Tretma jih popelje na višjo raven zamaskira vrzeli in ustvari debelejši videz.

Nanobrow Lamination Kit
— nič več neposlušnih in neobvladljivih obrvi!

Zdaj lahko enkrat za vselej rešite težavo s tankimi ali neobvladljivimi dlakami na obrvi! S posebej zasnovanimi formulami lahko oblikujete, ukrotite in zgostite svoje obrvi in uživate v učinkih več tednov! Laminacija obrvi je priporočljiva za vse vrste obrvi, še posebej goste, štrleče ali redke . Rezultat lahko izboljšate z niansiranjem, kano ali pinceto.

Nanobrow Lamination Kit

Najlažja laminacija obrvi
s kompletom Nanobrow!

Kako to storiti? Tako preprosto je:

1. Temeljito odstranite ličila in očistite obrvi z odstranjevalcem ličil brez olja(npr. micelarni odstranjevalec ličil Nanobrow). Dlake na obrvi morajo biti suhe in razmaščene.

2. Nanesite majhno količino lepila z aplikatorjem (steklenička: lepilo). Počakajte 25-50 sekund.

3. Zdaj s čopičem iz kompleta nanesite raztopino za dviganje (steklenička: 1. korak). Začnite na sprednji strani obrvi in ustvarite želeno obliko obrvi.

4. Raztopino pustite delovati 5 do 8 minut, odvisno od občutljivosti in gostote dlak na obrvi. Odstranite ga s suho bombažno blazinico.

5. S čopičem nanesite zadnjo raztopino (steklenička: 2. korak). Ne pozabite ohraniti želene oblike obrvi. Raztopino pustite delovati 5 do 8 minut. Odstranite ga z mokro vatno blazinico.

6. Obrvi počešite s ščetko. Končano! Zdaj uživajte v svojih urejenih in popolno oblikovanih obrvih več tednov!

Nanobrow — brezhibni izdelki za ličenje obrvi

Komplet za laminacijo ni edini izdelek v ponudbi Nanobrow! Preklopite jih v stil in obrvi pobarvajte tako, kot želite. Kakšne obrvi so vam všeč danes?

Odkrijte naše izdelke

Iščete navdih za ličenje? Želite biti na tekočem z najnovejšimi lepotnimi novicami in trendi? Obiščite družbena omrežja Nanobrow!

Pogosta vprašanja – Kaj morate še vedeti?
Kako uporabljati Nanobrow Lamination Kit?
Kdaj bi morali poseči po Nanobrow Lamination Kit?
Ali je Nanobrow Lamination Kit primeren za občutljivo kožo?
Kakšen je rok uporabe Nanobrow Lamination Kit?
Kakšen je rok za pripravo naročila?
Ali lahko oddam naročilo, če živim v tujini?
Vedno popolne obrvi
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti