Nanolash Eyelash Serum

Profesionalni serum za trepalnice

Velikost: 3 ml / 0,1 fl oz

Kako deluje Nanolash serum za trepalnice?

Spodbuja rast trepalnic
Podaljša, zgosti in potemni trepalnice
Do 50 % daljše trepalnice v samo 30 dneh
Testirano in priporočeno s strani strokovnjakov in rednih uporabnikov

Nanolash serum –
dolge, goste in lepe trepalnice!

Poleg urejenih in poliranih obrvi ženske sanjajo o spektakularnih trepalnicah. Če so vaše tanke, kratke in premalo definirane ali če nosite podaljške ali umetne trepalnice, je čas za spremembo! Odslej lahko vaše naravne trepalnice očarajo s svojo dolžino, barvo in spektakularnim volumnom! Rešitev je preprosta: — Serum za trepalnice Nanolash. Njegova skrivnost je v edinstveni formuli, narejeni iz vrhunskih naravnih sestavin. Formula, ki je varna za kožo, je odlična rešitev tudi za občutljive oči. Samo en mesec uporabe je dovolj, da popolnoma spremenite videz vaših trepalnic!

Nanolash Eyelash Serum

50 % daljše trepalnice v samo 30 dneh uporabe

Najnovejše tehnologije ter leta kliničnih in dermatoloških raziskav so pomagale ustvariti Nanolash Eyelash Serum — serum za izboljšanje trepalnic, ki se je hitro izkazal za uspešnega.

Negovalne sestavine poskrbijo, da vaše trepalnice postanejo gostejše, močnejše in temnejše že po petnajstih dneh redne uporabe. Po 30 dneh dosežejo spektakularno dolžino! Z izbiro seruma z naravno in varno formulo negujete svoje trepalnice in poskrbite, da iz dneva v dan postanejo daljše, gostejše in bolj definirane.

Nanolash serum za trepalnice –
klinično dokazano

Nanolash serum zagotavlja, da se lahko dokončno poslovite od tankih in komaj vidnih trepalnic. Serum deluje na mešičke in spodbuja rast las. Prefinjena in varna formula doda dolžino in volumen ter okrepi vsako posamezno trepalnico. Sestavine seruma so bile podvržene podrobni analiziin testiranju neodvisnih raziskovalnih inštitutov, da bi zagotovili varno uporabo in učinkovitost seruma.

Nanolash Eyelash Serum

Kako uporabljati
serum za trepalnice Nanolash?

Nanos seruma Nanolash je preprost in traja nekaj sekund! Natančen in priročen aplikator olajša to nalogo.

1. Odstranite ličila z obraza in oči ter kožo posušite.

2. Serum nanesite na koren zgornje in spodnje linije trepalnic. Traja dobesedno nekaj sekund!

3. Nanašajte ga vsak dan 6-8 tednov, nato 2-3-krat na teden.

Serum se hitro vpije, da aktivne sestavine pridejo v mešičke in delujejo od znotraj. Spodbujajo rast trepalnic ter izboljšajo njihovo gostoto in barvo . S serumom vaše trepalnice postanejo močnejše in so bolj odporne na lomljenje, cepljenje in izpadanje dlak. Formula za izboljšanje trepalnic, razvita v najnaprednejših laboratorijih, je popolnoma varna in ne povzroča alergijskih reakcij ali draženja.

Odkrijte Nanobrow – brezhibne izdelke za ličenje obrvi

Čudovite trepalnice gredo v roki s čudovitimi obrvmi! Zato serum za trepalnice ni edini izdelek, ki ga ponujamo. Odkrijte brezhibne izdelke Nanobrow za ličenje obrvi.
Zamenjajte jih po stilu in dodajte barvo svojim obrvem tako, kot želite. Kakšne obrvi so vam všeč danes?

Odkrijte naše izdelke

Iščete navdih za ličenje? Želite biti na tekočem z najnovejšimi lepotnimi novicami in trendi? Obiščite družbena omrežja Nanobrow!

Pogosta vprašanja – Kaj morate še vedeti?
Kako uporabljati serum Nanolash?
Kdaj poseči po serumu za trepalnice Nanolash?
Ali se Nanolash Serum lahko uporablja s podaljševanjem trepalnic?
Ali je serum Nanolash primeren za občutljivo kožo?
Konec zdravljenja - kaj sledi?
Katere so sestavine seruma za trepalnice Nanolash?
Kakšen je rok uporabe Nanolash Serum?
Kakšen je rok za pripravo naročila?
Ali lahko oddam naročilo, če živim v tujini?
Vedno popolne obrvi
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti