Kako skrbeti za obrvi? Serumi, olja in druga sredstva za krepitev obrvi

Katera olja uporabljati za obrvi?

Vsakodnevna nega obrvi je ključ do lepih obrvi, pri čemer lahko storimo marsikaj. Preberite nasvete za najlepše obrvi ter ohranite močne in zdrave dlačice obrvi.

Serum za obrvi - skrivnost za močne dlačice na obrveh

Obrvi so videti dobro in negovane, če so negovane, zdrave in močne. Kako jih lahko še izboljšate? Vsakodnevna uporaba posebej razvitega izdelka - seruma za rast obrvi - je izjemno učinkovita. Izberite serum, ki ima sestavine, ki spodbujajo rast, in negovalne rastlinske izvlečke. Ta bo za vaše obrvi ustrezno poskrbel.

Vitamini in dodatki za nego obrvi

Če želite ohraniti zdrave in lepe obrvi, lahko razmislite o dopolnilih. Hranjenje dlačic obrvi od znotraj bo imelo neverjetne učinke. Katere vitamine uporabljati za močne in sijoče obrvi?

Olja za obrvi - ali prinašajo rezultate?

Veliko ljudi uporablja rastlinska olja za obrvi. Ricinusovo olje je najbolj priljubljeno za spodbujanje njihove rasti. Vedeti morate, da imajo olja tudi dodatne negovalne učinke. Poleg vitaminov ali sterolov so olja bogata s flavonoidi, zato so močni antioksidanti, ki preprečujejo poškodbe, varujejo pred zunanjimi agresorji, kot so minus temperature ali vročina, obnavljajo lipidno plast in vlažijo obrvi, da se ne izsušijo.

Katera olja uporabljati za obrvi?

Če želite lepše obrvi, izberite olja, ki ne le negujejo dlačice, ampak imajo tudi vlažilni učinek. Številna olja bodo poskrbela, da bodo obrvi bolj obvladljive, sijoče in zdravega videza. Poleg najbolj priljubljenega ricinusovega olja poskusite tudi intenzivno hranljivo avokadovo, arganovo olje ali olje makadamije, ki se hitro vpije v dlačice in jih izboljša. Več o učinkih serumov za obrvi in rastlinskih olj si lahko preberete v našem članku: Kako do popolnejših in gostejših obrvi? Najboljše metode za rast obrvi

Botanične sestavine v negi obrvi

Ko govorimo o oljih in vitaminih, moramo omeniti tudi pomen rastlinskih izvlečkov za obrvi - tudi ti jih krepijo in lepšajo. Najbolje bi bilo, če bi bili vključeni v serum za obrvi. Izberite serume za obrvi, ki vsebujejo:

ZAPOMNI!
Nego obrvi je treba začeti med rutinsko nego obraza. Zato sta vaša prehrana in uživanje vitaminov ali dodatkov enako pomembna kot to, kaj uporabljate za odstranjevanje ličil in kako ravnate z obrvmi. Pri nanašanju izdelkov za nego obraza, kot je dnevna ali nočna vlažilna krema, se poskušajte izogibati območju obrvi. Uporabljajte kakovostna sredstva za odstranjevanje ličil in obrvi ne drgnite premočno. Vedno izberite profesionalne izdelke za ličenje, ki vam ne zagotavljajo le lepih obrvi, ampak imajo tudi kakovostne sestavine, ki izboljšujejo njihovo stanje.
Napišite komentar. Objavil se bo takoj, ko ga bo odobril moderator.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti