Nanobrow Eyebrow Pencil

Natančen svinčnik za ličenje obrvi z
ultra tanko konico

Velikost: 1 g / 0,034 fl oz

Izberi barvo
Barva: Izberi:

Kako deluje svinčnik za obrvi Nanobrow?

Riše ultra tanke črte
Dolgotrajen, natančen in enostaven za nanašanje
Zapolni obrvi in nariše naravne obrvi
Natančno in lepo definirane obrvi

Ustvarite svojo sanjsko obliko obrvi

Svinčnik za obrvi Nanobrow je profesionalni svinčnik za obrvi, ki je obstojen, natančen in enostaven za nanašanje. Posebno oblikovana, čvrsta konica in izjemno pigmentirani odtenki lahko poskrbijo, da bodo vaše obrvi zaslepile s svojo naravno lepoto. Svinčnik za obrvi Nanobrow lahko določi in obnovi poljubno obliko obrvi.

Nanobrow Eyebrow Pencil

Izberi barvo
Barva: Izberi:

Svinčnik za obrvi Nanobrow
— za ljubitelje lepih obrvi

Sanjate o popolnoma definiranih lokih? Svinčnik za obrvi Nanobrow pomaga doseči odličen in naraven videz. Odličen je za metodo perja, da definira zgornje in spodnje linije obrvi ter jih zapolni z barvo. Enostaven za nanašanje in konica je popolne trdote , da lahko preprosto poudarite barvo in obliko svojih obrvi. Prav tako lahko brez truda zapolnite vsa redka področja. Žametna formula omogoča, da svinčnik drsi po vaših obrvnih lokih in ustvari prave dlake, ki zapolnijo vsa redka področja. Hkrati je izjemno obstojen: čez dan se ne razmaže in zagotavlja brezhibno ličenje obrvi ves dan.

Svinčnik za obrvi Nanobrow
– priročen in dodelan do najmanjše podrobnosti

Ni potrebe po šilčku! Svinčnik za obrvi Nanobrow je zložljiv, da zagotovite popolno obliko konice vsakič, ko ga uporabite. Zahvaljujoč temu je vaše ličenje vsakič videti odlično in lahko narišete črte točno tako, kot želite. Na voljo je v štirih odtenkih naravnega videza, da zagotovite, da boste našli tistega, ki bo najbolje ustrezal vašim lastnostim. Nanobrow svinčnik omogoča enostaven in enostaven nanos ter zagotavlja čudovite obrvi, popolno oblikovane do najmanjše podrobnosti!

Nanobrow Eyebrow Pencil

Izberi barvo
Barva: Izberi:

Svinčnik za obrvi Nanobrow
— cenite natančnost in enostaven nanos

Najboljša lastnost svinčnika za obrvi Nanobrow je njegova tanka, natančna konica prefinjene trdote. Omogoča vam, da začrtate obrvi, zamaskirate vrzeli in jih zapolnite z barvo. Kako narediti? Orišite celotno obrvi, začenši od spodnje linije obrvi. Nato nežno zapolnite obrobno obliko z barvo. Uporabite lahko svinčnik za obrvi ali drug izdelek za ličenje obrvi iz serije Nanobrow. Pravilno pigmentirana konica bo to opravilo precej olajšala. Ne pozabite, da morata biti spodnja linija obrvi in rep močno definirana, medtem ko mora biti zgornja linija nežno zabrisana.Za več informacij o tem, kako zapolniti obrvi s svinčnikom za obrvi pojdite na naš blog.

Nanobrow — brezhibni izdelki za ličenje obrvi

Svinčnik za obrvi ni edini izdelek v ponudbi Nanobrow! Preklopite jih v stil in obrvi pobarvajte tako, kot želite. Kakšne obrvi so vam všeč danes?

Odkrijte naše izdelke

Iščete navdih za ličenje? Želite biti na tekočem z najnovejšimi lepotnimi novicami in trendi? Obiščite družbena omrežja Nanobrow!

Pogosta vprašanja – Kaj morate še vedeti?
Kako uporabljati svinčnik za obrvi Nanobrow?
Kdaj poseči po svinčniku za obrvi Nanobrow?
Ali je svinčnik za obrvi Nanobrow primeren za občutljivo kožo?
Katere so sestavine svinčnika za obrvi Nanobrow?
Kakšen je rok uporabnosti svinčnika za obrvi Nanobrow?
Kakšen je rok za pripravo naročila?
Ali lahko oddam naročilo, če živim v tujini?
Vedno popolne obrvi
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti