Nanobrow Shape Mascara

Maskara za obrvi
stilizira, popravi, doda barvo

Velikost: 7ml / 0.23 fl oz

Izberi barvo
Barva: Izberi:

Kako deluje Nanobrow Shape maskara?

Zapolni vrzeli in jih skrije
Omogoča, da so obrvi gostejše
Obrvi daje želeno obliko in jih drži na mestu.
Formula s silicijevim dioksidom poskrbi za mehkobo in gladkost dlačic obrvi

Goste, popolno oblikovane in
spektakularne obrvi!

So vaše obrvi tanke in redke? Ali pa so morda neobvladljivi in iščete učinkovit izdelek, ki bi jih ukrotil? Maskara Nanobrow Shape je odlična za oblikovanje, oblikovanje in dodajanje barve obrvi. Dela čudeže tako na gostih kot tankih in redkih obrveh. Lahka formula, ki je enostavna za uporabo, izboljša videz obrvi, jim daje sijaj in jih naredi natančno oblikovane in načete. Čudoviti in naravni odtenki poudarijo vaše naravne obrvi.

Nanobrow Shape Mascara

Izberi barvo
Barva: Izberi:

S čopičem prečešite obrvi in poudarite njihovo barvo

Ali ste vedeli, da lahko v trenutku dosežete učinek popolno oblikovanih, voluminoznih, gostih obrvi? Maskara Nanobrow Shape je bila narejena za zapolnjevanje vrzeli v dlačicah za obrvi in zagotavljanje učinka voluminoznih in brezhibnih obrvi – tako da bodo vaši obrvi videti tako, kot ste vedno sanjali! Oblikujte in oblikujte jih po želji, hitro in brez napora!

Maskara Nanobrow je na voljo v treh čudovitih in naravnih odtenkih, ki jih lahko popolnoma uskladite s svojimi potezami. Enakomerno prekrije vsako dlako na obrvi , njegova formula pa je brez grudic in zagotavlja nelepljiv zaključek. Inovativna formula izboljša teksturo in definicijo obrvi ter poudari njihovo naravno lepoto. To je hitra pot do vaših sanjskih obokov!

Maskara Nanobrow Shape
— vaš sanjski volumen obrvi

Maskara Nanobrow je opremljena s posebej izdelanim natančnim nastavkom . Zahvaljujoč ergonomski obliki se odlično obnese pri zapolnjevanju obrvi in krotenju neukrotljivih dlak. Prefinjena in prijetna formula je brez grudic in zagotavlja nelepljiv zaključek. Maskara ostane do 24 ur, drži dlačice na mestu in jih ščiti pred poškodbami. Primeren je tako za goste in košate kot za tanke in fine obrvi.

Nanobrow Shape Mascara

Izberi barvo
Barva: Izberi:

Kako uporabljati maskaro Nanobrow Shape?

Ličenje obrvi še nikoli ni bilo tako enostavno! Ta izdelek je naravnost popoln za vse, ki nimate časa in želite hitro in brez truda izboljšati videz svojih obrvi. Če želite doseči učinek voluminoznih, popolno izklesanih in sijočih lokov — izberite maskaro Nanobrow in odkrijte, kako enostavno je lahko!

1. Odprite maskaro Nanobrow. Z natančno ščetko ga počešite skozi obrvi, od notranjega roba navzven.

2. Nežno krtačite obrvi, pomaknite se do repa in jih postopoma napolnite z barvo.

3. Za najbolj naraven zaključek nanesite več izdelka na rep.

4. Pustite, da se izdelek strdi. Nanesite en sloj ali dodajte več za končni volumen.

Končano! Sedaj pa uživajte v svojih polnih in popolno oblikovanih obrveh! Maskaro Nanobrow Shape lahko uporabite samostojno ali kot zaključek pomade za obrvi ali navaden svinčnik za obrvi. Obiščite naš blog, če želite izvedeti več o ličenju obrvi. Oglejte si, kako zapolniti obrvi s svinčnikom za obrvi.

Nanobrow — brezhibni izdelki za ličenje obrvi

Maskara za obrvi ni edini izdelek v ponudbi Nanobrow! Preklopite jih v stil in obrvi pobarvajte tako, kot želite. Kakšne obrvi so vam všeč danes?

Odkrijte naše izdelke

Iščete navdih za ličenje? Želite biti na tekočem z najnovejšimi lepotnimi novicami in trendi? Obiščite družbena omrežja Nanobrow!

Pogosta vprašanja – Kaj morate še vedeti?
Pogosta vprašanja – Kaj morate še vedeti?
Kdaj poseči po maskari Nanobrow Shape?
Ali je maskara Nanobrow Shape primerna za občutljivo kožo?
Katere so sestavine maskare Nanobrow Shape?
Kakšen je rok uporabe maskare Nanobrow Shape?
Kakšen je rok za pripravo naročila?
Ali lahko oddam naročilo, če živim v tujini?
Vedno popolne obrvi
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti