Nanobrow Eyebrow Pomade

Vodoodporna pomada za obrvi
kremaste teksture

Velikost: 6 g

Izberi barvo
Barva: Izberi:

Kako deluje Nanobrow pomada za obrvi?

Pomaga ustvariti vašo sanjsko obliko obrvi
Vodoodporna in dolgotrajna formula odlične teksture
Zapolni obrvi z intenzivno barvo in zakamuflira redke predele
Omogoča ustvarjanje naravnih las podobnih potez

Vroči trend ličenja!
polne in drzne obrvi
v trenutku!

Prevzemite nadzor nad svojimi obrvmi! Ta natančna, krepilna in bleščeča pomada za obrvi Nanobrow vam omogoča, da natančno zapolnite obrvi in narišete lasom podobne poteze.

Poslovite se od tankih dlačic ali obrvi, ki so t pravilno izpolnjeno. Zdaj lahko uživate v svojih čudovitih, drznih, voluminoznih lokih, tako kot ste si vedno želeli! Odločite se za dolgotrajno in žametno pomado za obrvi Nanobrow, ki olajša ličenje obrvi in ohranja vaše loke pod nadzorom ves dan. Na voljo je v treh prefinjenih odtenkih, ki zagotavljajo naraven zaključek in dolgotrajne učinke – subtilen ali drzen, odvisno od tega, kakšen videz vam je všeč danes. Naličite se tako, kot želite, in si zagotovite brezhibne in natančno oblikovane obrvi.

Nanobrow Eyebrow Pomade

Izberi barvo
Barva: Izberi:

Za ljubitelje drznega
in dolgotrajnega ličenja obrvi

Niste zadovoljni s svojimi kratkimi, tankimi ali neenakomernimi obrvmi in jih težko pravilno definirate? Nanobrow Eyebrow Pomade spremeni igro. Zdaj lahko poudarite lepoto svojih obrvi, na novo določite njihovo obliko in dodate volumen. Nanobrow pomada zagotavlja, da lahko na novo definirate obliko obrvi in zakamuflirajte morebitno redkost! Všeč vam bodo njeni učinki – opredeljuje goste in tanke ter šibke obrvi.

Pomada za obrvi Nanobrow
— žametna, obstojna in profesionalna

Preizkusite nov, preprost način za čudovite obrvi. Nanobrow Eyebrow Pomade poskrbi, da so vaše obrvi vedno popolnoma zapolnjene — ne glede na to, ali želite popolnoma na novo definirati njihovo obliko ali ustvariti le nekaj las podobnih potez. Inovativna formula se enostavno nanese in naredipopolne, drzne obrvi naravnega videza. Odvisno od priložnosti lahko povečate prekrivnost in ustvarite naraven ali drznejši in glamuroznejši videz. Pomada za obrvi Nanobrow je popolnoma gosta in prijetna za uporabo.

Nanobrow Eyebrow Pomade

Izberi barvo
Barva: Izberi:

Kako uporabljati Nanobrow Pomade,
3 koraki do popolnih obrvi

Če želite, da so vaše obrvi vsak dan brezhibne in iščete obstojen izdelek, ki jih bo držal pod nadzorom ves dan, izberite pomado Nanobrow. Kako ga uporabljati?

1. Majhen košček pomade nanesite na čopič in s kratkimi potezami obrobite obrvi. To vam omogoča, da določite spodnjo in zgornjo črto za najboljšo obliko obrvi.

2. Previdno zapolnite obrvi.

3. Za bolj subtilen učinek odstranite odvečno pomado s ščetko.

Končano! Uživajte v svojem ličenju in brezhibnih obrveh! Če želite izvedeti več o ličenju obrvi, si oglejte članek na našem blogu in se naučite, kako zapolniti v obrvi s pomado .

Nanobrow — brezhibni izdelki za obrvi

Pomada za obrvi ni edini izdelek za ličenje obrvi v ponudbi Nanobrow! Obrvi pobarvajte tako, kot želite. Kakšne obrvi so vam všeč danes?

Odkrijte naše izdelke

Iščete navdih za ličenje? Želite biti na tekočem z najnovejšimi lepotnimi novicami in trendi? Obiščite družbena omrežja Nanobrow!

Pogosta vprašanja – Kaj morate še vedeti?
Kako uporabljati pomado za obrvi Nanobrow?
Kdaj poseči po pomadi za obrvi Nanobrow?
Ali je Nanobrow pomada za obrvi primerna za občutljivo kožo?
Katere so sestavine pomade za obrvi Nanobrow?
Kakšen je rok uporabe pomade za obrvi Nanobrow?
Kakšen je rok za pripravo naročila?
Ali lahko oddam naročilo, če živim v tujini?
Vedno popolne obrvi
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti