Vodnik za uporabo svinčnika za obrvi

Kako uporabljati svinčnik za obrvi

Svinčnik za obrvi je način za dolgotrajno in natančno ličenje obrvi. Z njim lahko ne le določite obliko obrvi in jih napolnite z barvo, temveč tudi zapolnite redka mesta in ustvarite naravne poteze, podobne dlačicam. Razložili vam bomo, kako ga uporabljati in kateri svinčnik za obrvi je najboljši za vaše obrvi.

Svinčnik za obrvi - za koga je namenjen?

Vsakdo ne more uživati v krepkih in gostih obrveh, ki ustvarjajo čudovit okvir za oči. Če so vaše dlačice na obrveh tanke in nežne, vaši loki pa redki, jih lahko povečate z ustreznim ličilom za obrvi. Svinčnik za obrvi je temelj ličenja obrvi. Z njim lahko v trenutku ustvarite popolnoma poudarjene obrvi. Danes so svinčniki za obrvi doživeli preobrazbo. Tradicionalne svinčnike je bilo treba nabrusiti, njihova konica pa nikoli ni bila dovolj tanka. V sodobnih različicah je konica z možnostjo izvlačenja, zaščitena s plastičnim ohišjem ter kar se da tanka in natančna. Konica Svinčnika ima trikotno obliko, ki omogoča risanje različno debelih črt - od tankih do debelih, kar je idealno za hitro zapolnitev celotne obrvi. Žal trikotna konica hitro izgubi ostrino, kar zmanjša njeno natančnost. Vrsto in obliko konice je treba izbrati tako, da ustreza vašim obrvem in vašim potrebam. Za tanke in redke obrvi je potrebna tanka konica, ki posnema posamezne dlačice obrvi.

Svinčnik za obrvi - učinki ličenja

  • Natančno oblikovane obrvi.
  • Popolnoma oblikovani loki.
  • Naraven videz ličenja obrvi.
  • Obrvi so popolnoma napolnjene z barvo.
  • Posamezne naravne poteze, ki spominjajo na dlačice.
  • Hitro ličenje in odlični rezultati.

 

Napišite komentar. Objavil se bo takoj, ko ga bo odobril moderator.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti