Vodič za uporabo pisala za obrvi

UPORABNI NASVETI ZA LIČENJE OBRVI

Ali vaše obrvi nimajo definicije in želite prikriti redke predele v lokih? Boleč in drag microblading ni edina rešitev. Najprej preizkusite priročno alternativo – mikroblading pero za obrvi. Vedno je pripravljen za uporabo, ne potrebuje brušenja ali dodatnih pripomočkov, njegov učinek pa je varljivo podoben mikrobladingu!

Kaj je mikroblading pero?

Ta izdelek zagotavlja popolno ličenje obrvi – vedno je pripravljen za uporabo, brez potrebe po šiljenju ali dodatnih dodatkih. Omogoča vam popolno ličenje obrvi. Čvrsta konica peresa je oblikovana tako, da omogoča enostaven in natančen nanos. Omogoča vam posnemanje posameznih realističnih las brez napora. Druga prednost je, da se na koži ne lušči, valja ali zlepi. Pisalo je zasnovano za risanje po koži, ne po dlačicah obrvi, zato lahko z njim preprosto zapolnite redke predele v lokih, jim dodate volumen in jih pravilno oblikujete. Pisalo za obrvi je dolgotrajen izdelek, odporen na razmazovanje, vlago in znoj.

Za koga so pisala za obrvi?

Pisala za obrvi so uporabna za vešče ličenja in začetnike. Popoln je za ustvarjanje las podobnih potez, optično zgostitev lokov in zapolnitev redkih predelov. Pisalo za obrvi se odlično obnese tudi pri prekrivanju brazgotin na obrvi, kjer tradicionalni svinčnik za obrvi ne doseže želenega učinka.

Pero za mikroblading - značilnosti

Pero za mikroblading zagotavlja drugačen učinek kot svinčnik, puder za obrvi ali pomada za obrvi. Njegova prefinjena konica omogoča ustvarjanje las podobnih potez, s katerimi v hipu prekrijete redka področja! Microblading pero doda definicijo, volumen in prikrije brazgotine na obrvi. Posnema lahko učinek mikrobladinga kot noben drug izdelek za ličenje obrvi. Njegova uporaba je varna in neboleča..

Katero pero za obrvi izbrati?

Potrebujete pisalo za obrvi najboljše kakovosti? Izberite Nanobrow Microblading Pen! To natančno pero za obrvi s popolno konico zlahka ustvari učinek naravnega videza posameznih dlačic. Prekrivnost lahko povečate: od naravne do bolj pernate in drzne. Nanobrow Microblading Pen je dolgotrajen in odporen na znoj in madeže, hkrati pa ohranja svojo intenzivno barvo ves dan. Zagotavlja najbolj priročen način za hitro definiranje in zapolnitev obrvi!

Microblading pero – kako ga nanesti?

  1. Začnite z lokom in zapolnite njegovo najvišjo točko.
  2. Pojdite proti repu obrvi – ta del obrvi naj bo močneje poudarjen, zato lahko tu uporabite temnejši odtenek.
  3. Sedaj zapolnite srednji del obrvi – osredotočite se na zgostitev spodnjega roba in nato na zgornjem robu ustvarite tanke, lasom podobne poteze. Peresnika ne pritiskajte premočno ob kožo, da preprečite debele črte. Včasih je dovolj le nekaj las podobnih potez.
  4. Osredotočite se na redke predele – lahko narišete več posameznih dlak in uporabite dva odtenka pisala za bolj naraven učinek.
  5. Končno lahko nastavite končni videz s prozornim gelom.
UPORABNI NASVETI ZA LIČENJE OBRVI
  • Če so vaše obrvi tanke in premalo definirane, vam pero omogoča enostavno ustvarjanje bolj definiranega obrisa obrvi.
  • Če vaše pero ne deluje tako, kot ste pričakovali, ga nekajkrat stresite, da črnilo doseže konico. Ustvarite lahko tudi nekaj debelejših linij na predelu kože, kot je vaša roka, da povečate njegovo delovanje.
Napišite komentar. Objavil se bo takoj, ko ga bo odobril moderator.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti