Triki za oblikovanje obrvi

Najboljši triki za make-up za sijoče obrvi

Obrvi so bistveni element ličenja. Ali si včasih težko uredite obrvi? Oglejte si najboljše trike, s katerimi boste zlahka dosegle čudovite obrvi. Nadaljujte z branjem za življenjsko pomembne trike za oblikovanje obrvi, ki jih uporabljajo tudi umetniki ličenja.

Vsakodnevna nega obrvi - skrivnost lepega oblikovanja obrvi

Preden se lotite urejanja obrvi in nanosa čudovitega make-upa, poskrbite za dobro nego dlačic obrvi. Bolj kot so dlačice zdrave, lepše so videti. Če so močne, goste in dobro negovane, lahko računate na brezhiben make-up, ki ga je nemogoče doseči na redkih in neenakomernih obrveh.

Kaj uporabiti za bolj zdrave in kakovostne dlačice na obrveh? Brez dvoma je najučinkovitejši serum za obrvi - uporabljajte ga redno vsak dan pred spanjem. Vaše obrvi bodo kmalu lepše!

Najboljši triki za make-up za sijoče obrvi

Brezhibno oblikovanje obrvi ni stvar, ki bi prišla od nikoder vedeti morate, kako ga uporabiti, da dosežete najboljši učinek in se pri tem le malo trudite.

#1 Pred nanosom ličil si napudrajte obrvi

Ta trik bo prišel prav vsem, ki jim na obrveh primanjkuje volumna ali imajo mastno kožo. Na dlačice obrvi nanesite prozoren bambusov, mineralni ali rižev prah, ki bo zagotovil mat videz in vpil odvečno maščobo. To pomeni daljšo obstojnost ličil, saj se kozmetika ne bo razmazala.

#2 Priskrbite si poševni čopič

Ali veste, da umetniki ličenja pri svojem delu ne bi mogli shajati brez tankega, poševnega čopiča? S tako preprostim orodjem lahko ustvarite krepke ali tanke črte. Z najtanjšim delom čopiča boste lahko natančno zapolnili obrvi za naraven, brezhiben in čudovit lok. Izberite kakovostne pripomočke, s katerimi boste lahko posnemali naravne dlačice. Poševni čopič lahko uporabite za nanašanje pomade, pudrov in voskov za obrvi, pa tudi za mešanje drugih izdelkov za ličenje.

#3 Po nanosu ličil si s krtačko prečesajte obrvi

Ko zapolnite obrvi, se polnilo verjetno ne nanese enakomerno na obrvi. Kako ga gladko razporediti po celotni površini obrvi? Vse, kar potrebujete, je priročna krtačka, s katero boste omilili ostre robove in zagotovili enakomerno prekrivanje.

#4 Super hiter trik za oblikovanje obrvi

Ko govorimo o čopičih, je tu še en trik, s katerim boste v hipu poskrbeli za čudovite obrvi! To je najhitrejši način za urejanje obrvi na svetu, pri čemer potrebujete čopič in svinčnik za obrvi v bež ali rjavi barvi. Na čopič nanesite majhno količino izdelka in s čopičem premažite obrvi. Na ta način jih boste hitro definirali in oblikovali.

#5 Izogibajte se ostrim robovom

Ne pozabite, da mora biti zgornja linija obrvi mehka in se izogibajte ostrim obrisom. Če boste naredili močne in drzne linije, boste morda na koncu videti kot iz risanke, kar si zagotovo ne želite.

#6 Dodajte dodatno definicijo svojim obrvem

Umetniki ličenja že leta uporabljajo ta trik: uporabite svinčnik kožne barve za obrvi/očesa ali korektor in ga gladko nanesite pod spodnjo linijo obrvi - zgornja linija bo mehka in naravna, spodnja pa enakomerna in natančna. Tako dobimo naraven videz lokov, dvignemo obrvi in celoten obraz je videti svež in spočit.

#7 Z gelom oblikujte obrvi

Tudi najboljši izdelki za ličenje bodo neuporabni, če bodo vaše obrvi razmršene in neurejene. Če želite ustvariti popolno obliko in poskrbeti za obstojnost, potrebujete prozoren ali obarvan gel za obrvi. To je odlična zamisel za ukrotitev neposlušnih dlačic. Kakovosten gel bo oblikoval in ohranil urejene tudi najgostejše in najbolj bujne obrvi.

#8 Izberite prave barve

Izbira kakovostnih izdelkov ni edina skrivnost, ki jo imajo umetniki za obrvi - pomembne so tudi barve. Ali ste vedeli, da potrebujete vsaj dva odtenka, če želite natančen make-up? Za zapolnitev redkih obrvi lahko na primer uporabite hladen odtenek pudra, markerja ali svinčnika za obrvi, nato pa morate poseči po svetlejši barvi, da se izognete težkim, preveč krepkim lokom. Z nekaj barvami lahko ustvarite naraven učinek ombre: začnite s svetlim pudrom in postopoma dodajte nekaj temnejših odtenkov.

#9 Poskrbite za ravnovesje

Če želite brezhiben videz obrvi, poskrbite, da se obrvi ujemajo z drugimi elementi ličenja. Če si izberete drzno dimno oko, naj bodo tudi obrvi drzne. Za dnevno ličenje je primernejši nežnejši učinek. Harmonija je ključ do popolnega make-upa.

#10 Izogibajte se šablonam za obrvi

Šablona za obrvi se zdi najlažji način za doseganje želene oblike obrvi, vendar se morate zavedati, da ni primerna za vaše edinstvene obrazne značilnosti. Vsi se razlikujemo po obliki obraza, obliki oči, notranjih in zunanjih kotičkih oči, razdalji med očmi in nosom itd. Zato namesto šablon predlagamo risanje obrvi - ustvarili boste najlepšo obliko obrvi, ki se ujema z vašo obliko obraza.

Napišite komentar. Objavil se bo takoj, ko ga bo odobril moderator.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti