Trendi in stil obrvi

Kako oblikovati obrvi

Ličenje obrvi zahteva dobro pripravo. Kako oblikovati obrvi, da bodo videti najboljše? Ali poznate najnovejše trende obrvi? Oglejte si najbolj vroče in najbolj šokantne! Kateri slog boste izbrali?

"Undone" obrvi

Ljudje po vsem svetu so navdušeni nad stvarmi, ki so naravne, kot so kozmetika ali zeliščne barve za lase brez kemikalij. Ta trend se pojavlja tudi, ko beremo o načinih urejanja obrvi. Neporavnane obrvi so že nekaj časa izjemno priljubljene in število ljudi, ki obožujejo ta slog, še vedno narašča. Kako do videza? No... pusti obrvi takšne kot so! Ne pulite jih, ne strižite, ne barvajte in ne oblikujte jih. Da bodo zrasle in postale košate, lahko poskusite s serumom za obrvi, ki vam bo v nekaj tednih omogočil močnejše in gostejše obrvi.

Tanke obrvi iz devetdesetih

V devetdesetih letih prejšnjega stoletja so ženske nosile obrvi, ki niso bile nič podobne današnjim neporavnanim obrvi. Iskane so bile zelo tanke, preveč poskuljene, tako imenovane skinny obrvi! Moral si se zelo približati osebi, da si jih opazil. Skozi leta so si ženske rade pulile dlake in tako ustvarjale komaj opazne loke. Žal tak videz ni pristajal mnogim. Najhuje je, da obrvi po letih pretiranega puljenja ne zrastejo nazaj. Zdaj se zdi, da se ozke obrvi vračajo, vendar v "posodobljeni" različici - tanki loki so prilagojeni obliki obraza in narejeni z milom ali gelom za obrvi.

Razrez za obrvi

Nenavaden in šokanten trend obrvi za pogumne: del obrvi je pobrit, tako da ostane špranja. To je zagotovo precej drzen stil in ni nov – priljubljen je bil v osemdesetih in devetdesetih letih prejšnjega stoletja, med drugim so ga nosili Big Daddy Kane, Kris Kross in Vanilla Ice. Danes ni več rezerviran za hip-hop zvezde ali oboževalce. Reže za obrvi so v trendu na Instagramu in celo umetniki obrvi prisegajo na videz. Rihanna je ena izmed zvezdnic, ki jih je stil očaral. Dandanes ne potrebujemo prirezovalnika ali britvice za razrez obrvi – uporabimo lahko ličila s popolno prekrivnostjo.

Ravne obrvi

Tudi ta trend je precej drzen: obrvi oblikuješ tako, da so ravne in ravne. Če želite ustvariti videz, boste morali izpuliti dlake iz repa obrvi. Ravne obrvi so lahko videti osupljivo in ni vam treba ščepati dlačic, da bi preverili, ali so dobre za vaš obraz – videz lahko preizkusite tako, da rep zakamuflirate z ličili, natančneje s korektorjem. Če vam je učinek všeč, lahko primete pinceto in ustvarite ravne obrvi. Vse kar potrebujete je eno orodje: natančna pinceta s poševno konico.

Pernate obrvi

Pernate obrvi so velik hit in všeč vam bo, če bodo vaše obrvi goste in košate. Videz lahko preprosto ustvarite doma. Dlačice morate le rahlo pristriči s posebnim prirezovalnikom obrvi z dolgim rezilom. Obrvi počešite navzgor in pristrižite dlake, ki so daljše in izstopajo. S tem dobite urejene in debele loke. Če želite dlje obdržati pernate obrvi - poskusite s kompletom za laminiranje, ki dlake drži na mestu več tednov.

Geolift obrvi

Geolift je eden od novih stilov, ki je podoben pernatim obrvem. Tukaj sta začetek in lok obrvi polnejša in bolj puhasta, rep pa je zožen, jasno definiran in ostrejši. Stil nam daje polnost, a tudi lepo privzdigne obrvi. Tako je obraz videti spočit, oči pa večje.

Netipične oblike obrvi

Vizažisti in strokovnjaki za ličenje obrvi prihajajo z vedno bolj nenavadnimi in šokantnimi idejami. Ne bojijo se eksperimentirati in jih navdušiti. Slogi obrvi, ki prevzamejo družabna omrežja in modne piste, vključujejo obrvi ribjega repa, ki izgledajo kot pravi ribji rep, medtem ko so valovite obrvi hit na Instagramu.

Napišite komentar. Objavil se bo takoj, ko ga bo odobril moderator.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti