Trendi ličenja obrvi

Drzne obrvi

Trendi videza obrvi in ličenja se nenehno spreminjajo. Nekatere med njimi so precej netipične. Če želite biti na tekočem z najnovejšimi lepotnimi muhami, nadaljujte z branjem – preverite najbolj vroče trende ličenja obrvi. Boste dobili navdih?

Drzne obrvi

To je bil želen videz že vrsto sezon. Ženske obožujejo drzne obrvi. Nismo presenečeni – takšna ličila izgledajo čudovito, poudarijo poteze obraza in odvzamejo leta. Pomada za obrvi je najboljša za pridobitev videza – učinek lahko povečate po celotni dolžini obrvi. Prav tako vam omogoča, da narišete nekaj manjkajočih las. Lahko ga rahlo zabrišete ali ustvarite učinek senčenja, da bodo obrvi videti naravne. Pomade za obrvi so dolgotrajne in zelo enostavne za uporabo, zato jih lahko uporabimo tudi na najtanjših in najbolj neenakomernih obrvi.

Pobarvane obrvi

Poletje je čas zabave in koncertov na prostem. Barvit videz je manifestacija svobode in veselja – pridobimo ga lahko s pisanimi oblačili, pa tudi z ličili. Ali poznate enega najbolj vročih trendov na poletnih dogodkih – pobarvane obrvi? Drzno je! Pobarvane obrvi - če so narejene pravilno - vas naredijo očarljive. Morda niso najboljša ideja za v službo, ampak za festival ali karneval – zakaj pa ne?! Da bi dosegli videz, uporabite eno barvo (idealno kremo za obrvi) ali več barv za gladko napredovanje odtenkov. Tudi nanašanje barve samo na rep obrvi je trendovsko. Priporočljivo je, da izdelke nanašate s tankim, poševnim čopičem. Katero barvo izbrati? Izberite barve, ki se dobro ujemajo z vašim tonom kože in obleko. Obstaja neskončno možnosti. Pustite domišljiji prosto pot! Ne pozabite utrditi učinka s prozornim gelom, da bodo vaše obrvi ostale gladke skozi poletno zabavo!

Disco obrvi

Ostanimo pri barvi in sijaju! Umaknjene obrvi niso edini praznični trend obrvi. Zaželene so tudi disko obrvi. Dekleta z bleščicami na obrvi so v nočnih klubih po vsem svetu! Videz lahko enostavno dosežete: nanesite nekaj prozornega gela na obrvi in jih potresite z bleščicami ali bleščečim prahom za obrvi – zlatim ali srebrnim – preden se gel posuši. Na voljo so tudi posebni bleščeči geli, ki jih preprosto nanesete na obrvi in make-up je gotov! Disco obrvi vam omogočajo, da se igrate z ličili in ne postanete preveč resni.

Microblading ponarejanje ličil

Ličenje v stilu mikrobladinga je eden od trendov, ki se še vedno nadaljuje. Je alternativa bolečemu poltrajnemu ličenju, ki vključuje reze na koži in vstavljanje črnila, da ponaredimo lastne obrvi. Vizažisti nam pokažejo, da lahko dosežemo podoben učinek, ki ga kasneje zlahka odstranimo. Možno je, če imate izjemno tanko pisalo za obrvi – natančna konica je nasičena s pigmentom. Z njim lahko zapolnite obrvi in zakamuflirate vrzeli. Lasje, ki jih narišete, bodo videti kot vaše obrvi. Dobro pero za obrvi je izjemno dolgotrajno, visoko pigmentirano in natančno. Učinek lahko enostavno ustvarite. Omogoča tudi obris obrvi in poudarjanje spodnje linije.

Ombre obrvi

Eden najbolj priljubljenih in čudovitih videzov obrvi! Omogoča vam natančno definiranje obrvi, zaradi česar so zaradi mešanja odtenkov videti naravne. Glava obrvi je svetlejša in bolj subtilna ter gladko napreduje v temnejšo in drznejšo barvo z najdrznejšim repom obrvi. Ombre make-up za obrvi lahko preprosto ustvarite s pomočjo pomad v dveh barvah ali posebnega pudra in voska za obrvi. To sploh ni težko. Samo ne pozabite uporabljati kakovostnih izdelkov, saj sta formula in pigmentacija ključ do uspeha.

Valovite obrvi

Ta nenavaden videz je res moderen na netu! Valovite obrvi so vsekakor prava izbira za divjo zabavo ali karneval – zdi se, da to ni primerno ličenje. Kako ustvariti učinek? Najprej prekrijete obrvi s korektorjem. Nato uporabite pomado za obrvi ali pisalo, da narišete dlake na obrvi in ustvarite valovito črto. Poskusite narisati tanke, drobne dlake, da ponaredite lastne obrvi. Da bo videz obstojen vso zabavo, ga utrdite s prozornim ali barvnim gelom za obrvi.

Puhaste obrvi

Izredno priljubljene so tudi košate in puhaste obrvi. Za čim daljši učinek se uporablja milo ali gel za obrvi. Puhaste obrvi so zavzele Instagram. Umetniki ličenja predlagajo, da so obrvi puhaste po vsej dolžini - kar vas zanima! Bolj ko so lasje puhasti in neurejeni, tem bolje. Najboljši učinek boste dosegli, če nekaj časa ne boste pincetali. Poskusite jih tudi počesati v različnih smereh za bolj puhast in košat videz.

Česanje nazaj

Puhaste obrvi so bile navdih za tako imenovane nazaj počesane obrvi – hitro so se prijele! S česanjem nazaj - v nasprotni smeri naravne rasti - povečate njihov volumen. Vse kar potrebujete je kakovosten čopič za obrvi in milo za oblikovanje. Uporaben je tudi dober gel za obrvi. Nekaj barve lahko dodate na primer s pudrom za obrvi. Vaše obrvi bodo postale polnejše in nekoliko tridimenzionalne. Kot zaključek lahko zapolnite obrvi s peresom za obrvi ali določite spodnjo črto. V primerjavi s puhastimi obrvmi so nazaj počesane obrvi bolj dvignjene in polnejše ter so lahko barvite, medtem ko so puhaste obrvi bolj subtilne in naravne.

Brez ličil za obrvi

Ta trend je nasprotje gostih in drznih obrvi. Priljubljeno je tudi posvetlitev obrvi, tako da so komaj vidne. Trend No brows se osredotoča na izboljšanje oči in trepalnic. Za trajno beljenje obrvi pa potrebujete kar nekaj poguma. Vizažisti naredijo priljubljeno varnejšo možnost – nanašanje ličil in ne belila. Na obrvi morate nanesti korektor kožne barve in jih razčesati. Včasih boste morali nanesti več kot en premaz. Odvisno je od barve in debeline vaših obrvi.

Ravne obrvi

Na TikToku je trendovsko. Ravne obrvi so se hitro ustalile – naredijo nas drznejše, obenem pa zožijo poteze obraza. Ta trend je kombinacija ličil in oblikovanja - morda boste morali populiti dlake, da se znebite naravne obokane oblike. Morda boste morali narisati tudi nekaj las, da ustvarite ravno črto. V ta namen se izreže pomada za obrvi, svinčnik ali pero. Vizažisti obljubljajo, da ta make-up ustvarja učinke liftinga obraza!

Napišite komentar. Objavil se bo takoj, ko ga bo odobril moderator.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti