Ombre obrvi. Kako enostavno ustvariti učinek?

Ombre ličenje obrvi korak za korakom

Ombre - barve, ki napredujejo od svetle do temne - je najbolj vroč trend pri ličenju obrvi. Takšna tehnika senčenja nam omogoča ustvarjanje naravnih in ljubkih lokov. Ali veste, kako pridobiti najbolj priljubljene obrvi z Instagrama? Nadaljujte z branjem za najpreprostejši recept – naučite se, kako korak za korakom naličiti ombre obrvi.

Kaj so ombre obrvi?

Takšne obrvi nimajo enake barve po vsej dolžini – vrh obrvi je svetlejši in nežnejši, lok je nekoliko temnejši, medtem ko je rep zelo nasičen. Takšno napredovanje odtenkov nam daje zelo naraven videz ličil. Obrvi so videti gladke, ne pretirane ali karikaturne.

Ombre obrvi se podajo k ležernemu, dnevnemu ličenju in ličenju za posebne priložnosti. Poleg tega delujejo za vse lepotne tipe.

Nedvomna prednost je, in sicer učinek lahko ustvarimo s skoraj vsakim izdelkom za ličenje obrvi: svinčnikom za obrvi, pudrom, peresom ali pomado.

Preden se lotite ličenja obrvi...
... ne pozabite na vsakodnevno nego obrvi in pinceto, ker sta bistvena za dober videz vsakega ličila. Če želite, da vaše obrvi ostanejo zdrave in dobro negovane, jih morate nahraniti z dobrim serumom za obrvi, bogatim s hranili. Kot dodatek k negi obrvi lahko uporabite tudi ricinusovo ali arganovo olje.

Ombre ličenje obrvi korak za korakom

Čeprav takšno ličenje zahteva nekaj časa, ni težko. Preberite našo preprosto vadnico, ki vas bo vodila skozi vsak korak. S kakovostnimi izdelki za ličenje in poznavanjem trikov boste hitro ustvarili naravne ombre obrvi.

1. KORAK PRIPRAVITE SVOJE OBRVI

Ne pozabite, da morajo biti obrvi pred nanosom ličil čiste in suhe. Prvi korak je, da po obrvi potresete nekaj pudra. S tem poskrbite, da bodo vaši izdelki ličil obstojni, da bo učinek lepši in daljši.

2. KORAK OBRIS OBRVI

Vrisovanje spodnje linije obrvi je drugi korak in ga ne morete preskočiti – končni učinek je odvisen od tega, ali to naredite pravilno ali narobe. To naredite previdno s svinčnikom, peresom ali pomado, ki jo nanesete s tankim čopičem. Naj ne bo pregosta, vendar mora biti dovolj krepka, da pokaže glavo in rep obrvi.

3. KORAK ZAPOLNITE OBRVI

Naslednji korak vključuje barvanje obrvi in zapolnitev vrzeli v lokih obrvi – če obstajajo. Če imate neenakomerne obrvi, lahko dlake narišete s pisalom za obrvi ali pomado: uporabite hitre potege s čopičem in sledite naravni rasti dlačic. To je edini način, da bodo videti naravne.

4. KORAK NANESITE BARVO

Za ustvarjanje ombre učinka potrebujete vsaj dve barvi – seveda se morata dobro ujemati z vašo barvo obrvi. Uporabite komplete za ličenje obrvi - izrezani so za ta namen in so običajno sestavljeni iz voska in dveh barv istega tona - svetle in temne. Nanesite nekaj voska čez dlake na obrvi, da se puder zlahka porazdeli. Zdaj nanesite svetlejšo barvo od glave obrvi do najvišje točke – loka. Čas je, da primete temnejši puder in postopoma dodate več barve – začnite pri loku in se pomaknite proti repu. Svetle in temne barve naj se gladko prelivajo, kar zagotavlja naraven učinek ombre.

5. KORAK NAREDI, DA BODO OBRVI VIDELI ŠE BOLJ NARAVNE

Za piko na i predlagamo, da obrvi razčešete s krtačo - še posebej glavo in lok obrvi. Tako omilite ostre robove. Naredite to nežno in ne pritiskajte premočno. Želite zmehčati konture, ne pa izbrisati barve.

6. KORAK NAJ BODO VAŠE OBRVI OMBRE OBSTOJNE

In zadnji korak za obstojen make-up in še lepši videz obrvi: utrdite obrvi s prozornim gelom za obrvi. Omogočil vam bo, da prevzamete nadzor nad neobvladljivimi dlačicami in dobite želeno obliko ter poskrbite, da ostanejo dlje časa na mestu. Takšen gel bo preprečil drgnjenje ličil sredi dneva. Vaše ombre ličenje obrvi je končano!

Ombre obrvi - tradicionalno ali permanentno ličenje?

Ombre obrvi je izjemno priljubljena tehnika permanentnega ličenja. Vse več žensk se odloči za to – profesionalni strokovnjak za obrvi lahko ustvari zelo naraven učinek, ki ponaredi naše lastne obrvi. Morda je zdravilo za tiste z zelo tankimi in redkimi obrvi, ki si jih iz nekega razloga ne morejo zapolniti vsak dan. Ne glede na to, koliko ste stari, jih lahko opravite. Vedeti morate, da obstajajo različne tehnike in da vam bo estetik obrvi zagotovo pomagal izbrati pravo za vaš lepotni tip. Preden se odločite za permanentno ličenje obrvi, vam svetujemo, da se seznanite s kontraindikacijami, vsemi razpoložljivimi metodami ter indikacijami pred in po negi.

Napišite komentar. Objavil se bo takoj, ko ga bo odobril moderator.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti