Najboljši make-up za tanke in redke obrvi?

Kako povečati volumen obrvi?

Popolnoma sorazmerne, krepke in močno poudarjene obrvi so še vedno glavni trend ličenja. Nič čudnega: zaradi gostih obrvi je vaš obraz videti mlajši. Zato je moda tankih obrvi iz osemdesetih in devetdesetih let prejšnjega stoletja postala stvar preteklosti. Vendar se mnoge ženske po mesecih puljenja obrvi v imenu starih trendov zdaj borijo z gosto in bujno rastjo obrvi. So vaše naravne obrvi redke in skoraj nevidne? Nič več! Uporabite trike ličenja in se naučite najboljših tehnik ličenja za tanke obrvi.

Kako zgostiti obrvi?

Najprej morate vedeti, da je mogoče obnoviti tudi najbolj tanke in redke obrvi! Obstajajo posebni zgostitveni serumi za obrvi, ki spodbujajo rast obrvi, kot je legendarni serum Nanobrow, ki ga cenijo ženske po vsem svetu. Ob redni uporabi seruma začnejo dlačice na obrveh ponovno rasti in vaši loki postanejo debelejši. Če sanjate o bujnih in gostih obrveh - ni boljšega načina kot dober serum za obrvi, ki bo izboljšal njihovo gostoto in videz v samo nekaj tednih!

Kako povečati volumen obrvi?

Najboljša metoda za zgostitev obrvi, ki deluje takoj, je dober make-up za obrvi. Če želite obrvi poudariti in zgostiti z ličili, vam na pomoč priskočijo različni izdelki za obrvi. Danes se je kozmetični trg na področju ličenja obrvi zelo razširil in na voljo je veliko različnih izdelkov: svinčniki za obrvi, pisala in svinčniki za microblading, pudri za obrvi, voski za obrvi, maskare za obrvi, geli, pomade in celo posebno milo, ki oblikuje obrvi, kot vam je všeč.

Ličenje tankih obrvi korak za korakom

1 Pripravite obrvi: počešite jih s krtačko.

2. S pomado za obrvi in poševnim čopičem orišite obrvi. Ne pozabite, da mora biti spodnji rob poudarjen močneje. Za to opravilo lahko uporabite tudi mehak in dobro pigmentiran svinčnik za obrvi. Za določitev pravilne oblike obrvi razmislite o oblikovanju obrvi. Pri tankih obrveh mora obris segati čez naravno linijo dlačic, da se doda volumen.

3. Ko je kontura začrtana, s pisalom za obrvi ali črtalom v obliki dlačic zapolnite redke predele.

3. Ko je kontura začrtana, s pisalom za obrvi ali pomado v obliki dlačic zapolnite redke predele.

4. Zdaj obrvi napolnite z barvo. Pri tem se najbolje obnese pomada za obrvi ali puder za obrvi. Začnite na notranjem robu, blizu kotička očesa, in se pomaknite proti očesnemu loku.

5. Ne pozabite, da mora biti notranji rob svetlejši od repa: s čopičem ali krtačko nežno odstranite odvečno kozmetiko s srednjega dela (zgornja linija obrvi) in na začetku loka.

6. Poudarite rep in ustvarite nekoliko ostrejšo in izrazitejšo linijo. Ne pozabite, da ne sme biti preveč ostra: ohranite pravilni obris obrvi.

7. Nastavite dlačice obrvi: s prozornim ali obarvanim gelom za obrvi nežno premažite dlačice in jim dajte končno, želeno obliko. Za najboljše rezultate jih lahko krtačite navzgor.

Končano! Pravkar ste opravili ličenje za zapolnitev obrvi.

NASVET
Če obrvi polnite s pudrom za obrvi, uporabite komplet, ki vsebuje vosek in dva pudra. Z njima lahko ustvarite naraven izgled prehoda, mehak prehod barve iz svetlejše v temnejšo. Kakovostne pudre za obrvi lahko mešate in mešate, da bo učinek nežen, končni make-up obrvi pa naraven.

Kaj deluje kot sredstvo za zapolnitev obrvi?

Obstajajo kozmetični izdelki, ki so še posebej uporabni za tanke in redke obrvi. Najprej je to pomada, ki zagotavlja 100-odstotno prekrivanje, zapolni celotne obrvi, omogoča pa tudi posnemanje posameznih dlačic za prekrivanje redkih predelov. Svinčniki za obrvi in posebna pisala za microblading ustvarijo izjemno tanke in natančne linije ter pomagajo dodati globino vašim lokom.

Ne pozabite!
Tudi najtanjše in najredkejše obrvi je treba pravilno oblikovati. Oblikovanje obrvi je osnova ličenja obrvi. Več o tem, kako pravilno določiti pravo obliko obrvi, si lahko preberete TUKAJ.
Napišite komentar. Objavil se bo takoj, ko ga bo odobril moderator.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti