Vodnik za uporabo gela za obrvi

Kateri gel za obrvi izbrati?

Trend gostih in krepkih obrvi je še vedno močan, zato se na kozmetičnem trgu pojavlja vse več izdelkov za ličenje obrvi. Vendar je gel za obrvi še vedno najbolj priljubljen. Je obvezen del vsake torbice za ličila. Odličen je za vse obrvi in nepogrešljiv za zaključek ličenja in definiranje obrvi. Odkrijte njegove prednosti in se naučite, kako ga uporabljati.

Gel za obrvi - kaj je to?

Gel za obrvi je izdelek za ličenje obrvi. Videti je podobno kot maskara, le da je njegova krtačka manjša in natančnejša. Na voljo je v različnih odtenkih, lahko pa izberete tudi prozorno različico. Barve niso zelo intenzivne, da bi zagotovile naraven učinek. Je odličen izdelek za ličenje tako tankih in nežnih obrvi kot tudi gostih in krepkih obrvi, ki potrebujejo ukrotitev in oblikovanje.

Kako nanesti gel za obrvi?

1. Obrvi razčesajte s čisto krtačko, da iz njih odstranite odvečno kozmetiko in jim oblikujete želeno obliko.

2. Gel za obrvi nanesite z krtačko, tako kot maskaro.

3. Nanašanje začnite pri notranjem kotičku očesa, in sicer s strani nosu. Poskusite slediti naravnim dlačicam obrvi od notranjega do zunanjega kotička, da zagotovite pravo obliko in naravni učinek.

4. Če se vam na kožo okoli obrvi nabere malo gela, ga lahko preprosto obrišete s palčko . Gel se ne posuši tako hitro kot pomada za obrvi, zato se s kože precej zlahka odstrani.

5. Na obrvi ne nanašajte več plasti gela. To povzroči nenaraven učinek in lepljive dlačice na obrveh.

Če želite doseči izrazitejši videz obrvi, je najbolje uporabiti kremasto, gosto in zelo pigmentirano pomado za obrvi. Gel je primeren za nežno ličenje ali kot zadnji dotik za že naličene obrvi.

Kateri gel za obrvi izbrati?

Ponudba izdelkov za ličenje obrvi je široka, njihova kakovost pa se razlikuje. Če želite, da je vaš gel za obrvi najboljši možen, izberite takšnega z naravnimi odtenki, ki se zlahka prilagodijo vašim dlačicam na obrvi. Pogosta napaka je uporaba gela za obrvi v toplem tonu, medtem ko imajo vaše obrvi hladen ton. V primeru, da želite bolj poudariti svoje obrvi, izberite odtenek, ki se ujema z vašim očesnim ozadjem. Če vam je pomembno le, da so dlačice obrvi na mestu, izberite prozoren gel za obrvi.

Prav tako se prepričajte, da ima kozmetični izdelek dobro formulo in ne vsebuje škodljivih sestavin. Nima smisla uporabljati kozmetike, ki povzroča draženje in alergije. Dobra formula, ustrezna konsistenca, obstojnost ter ergonomska in natančna krtačka so prav tako pomembni elementi dobrega gela za obrvi.

Pomembne so tudi dobre ocene drugih kupcev. Nanobrow Lamination Gel ima odlične ocene. Priljubljen je po vsem svetu in nepogrešljiv za vsakega priljubljenega umetnika ličenja!

Gel za obrvi - kako ga uporabljati?

Gel za obrvi lahko uporabljate vsak dan in za posebne priložnosti. Mnoge ženske si ne morejo predstavljati jutra brez čiščenja dlačic obrvi s prozornim gelom, saj je njegov nanos mala malica. Če najdete kakovosten gel za obrvi, ki definira, ohranja in neguje dlačice obrvi, ga boste zagotovo začeli redno uporabljati!

Napišite komentar. Objavil se bo takoj, ko ga bo odobril moderator.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti