Vodič za uporabo pudrov za obrvi

Vadnica ličenja obrvi s pudri

Sanjate o čudovitem ličenju obrvi, vendar niste prepričani o svojih veščinah ličenja? Začnite z udobnimi izdelki in posezite po pudrih za obrvi! To je najlažji način ličenja obrvi, ki ga lahko obvladate v enem popoldnevu! Izberite kakovosten komplet pudra za obrvi z voskom in se lotite dela – oglejte si našo vadnico in se prepričajte, kako enostavno je!

Pudri za obrvi – popoln komplet za ličenje prvih obrvi

Pudri za obrvi so odlični za vsakogar, ki se šele začne ličiti obrvi. Ne pozabite izbrati mat pudrov, z dobro pigmentacijo, po možnosti v dveh odtenkih. V idealnem primeru bi moral komplet vsebovati dva usklajena odtenka in prozoren vosek, ki vam omogoča ustvarjanje različnih učinkov ličenja in zagotavlja, da vaša ličila ostanejo obstojna dlje. Dva usklajena odtenka zagotavljata čudovit in naraven učinek.

Zakaj izbrati pudre za ličenje obrvi?

Pudri za obrvi so popolna rešitev za subtilno ličenje obrvi brez pretiravanja. Ličenje s pudri poskrbi za popolno obliko lokov, hkrati pa jih nežno poudari in definira. Tekstura pudrov omogoča enostavno popravke v primeru morebitnih nepravilnosti. Ličenje obrvi s pudri zagotavlja, da vaš obraz ohrani popolna razmerja in poudari vaše poteze. Najpomembneje je izbrati najboljši komplet za ličenje obrvi. Vsebovati mora naravne odtenke in zagotavljati dolgotrajne učinke. Vsebovati mora vgrajen vosek ali osvetljevalec z mehko formulo in satenaste pudre z odlično pigmentacijo. Točno to je Nanobrow Eyebrow Powder Kit. Je odlična paleta za ličenje obrvi, priporočljiva tako za profesionalno kot domačo uporabo.

Pudri in vosek za obrvi – zakaj ju uporabljati skupaj?

Vosek za obrvi je vključen v palete ličil za obrvi z razlogom: odlična možnost je, ko potrebujete veliko obstojnost ali če so vaše obrvi neukrotljive in jih je težko oblikovati. Potem jih je dobro pred nanosom pudrov oblikovati z voskom. Ta izdelek jih popolnoma ukroti in olajša nadaljnje oblikovanje, hkrati pa zagotavlja močno obstojnost, zaradi česar so videti čudovite več ur. Poleg tega dober vosek neguje in ščiti vaše obrvi pred poškodbami ter jih naredi gostejše in polnejše. Še pomembneje pa je, da je vosek preprosto odlična osnova za pudre – podaljša njihovo obstojnost in poskrbi za naraven videz. Brez uporabe voska kot podlage ne bi mogli zapolniti vrzeli in redkih mest, saj se puder ne bi dobro oprijel kože ali pa bi bil učinek kratkotrajen.

Pudri za obrvi z osvetljevalcem - popoln komplet za ličenje obrvi

Nekateri pudri so tako odlično pigmentirani in mazljivi, da sploh ne potrebujejo uporabe voska. Odlično se oprimejo kože in dlak na obrvi, so zelo nasičene in zagotavljajo veliko udobje med ličenjem. Najboljše palete imajo osvetljevalec namesto voska. Nanesite ga tik pod obrvjo, pod spodnjo linijo obrvi. Ta trik lepo poudari celotno obrv in daje učinek dviga obrvi, kar zagotavlja svež in mladosten videz. Umetniki ličenja ta trik imenujejo dvig obrvi brez skalpela!

Vadnica ličenja obrvi s pudri in voskom – vodnik po korakih

1. Temeljito počešite obrvi s suho krtačko. Naredite to v smeri njihove rasti.

2. Če vaš komplet vsebuje vosek, ga zajemite malo na čopič in ga s kratkimi potezami nanesite na obrvi ter jih oblikujte v želeno obliko. Če želite bolj izrazit učinek, dodajte še eno plast voska.

3. Izberite svinčnik, pero ali pomado za obrvi in nežno obrobite obrvi ter poudarite spodnjo in zgornjo linijo obrvi. Ne pozabite ohraniti pravih razmerij in simetrije obrvi, da se ujemajo z vašimi potezami.

NAMIG
Če se ličite samo s pudrom za obrvi, lahko svoje loke začrtate s pudrom, pomešanim z voskom – konsistenca voska v prahu je dovolj voljna, da ustvari jasne poteze na koži. V ta namen boste potrebovali majhen, ploščat, poševno nagnjen čopič – popoln je za ustvarjanje tankih las podobnih potez.

4. Čas je, da zapolnite obrvi. S temnejšim odtenkom pudra napolnite rep. Izogibajte se nanosu pudra na lica in kjer koli onkraj začrtane črte.

5. Nežno drsite s pudrom proti sredini loka – poskusite na ta predel nanesti manj temnega pudra.

6. Sedaj vzemite senco svetlejšega odtenka in jo nanesite na srednji del loka. Nadaljujte v smeri navzven do zunanjega roba obrvi. To področje naj bo le nežno poudarjeno. Učinek mehkega senčenja zagotavlja naraven in profesionalen videz!

7. Zadnji dotik je, da obrvi utrdite s prozornim ali obarvanim gelom za obrvi. S tem trikom boste dlake še dodatno poudarili, ukrotili in obdržali čez dan. Ne pozabite, da mora biti subtilen – želite preprečiti, da bi se pudri razmazali. Obrvi lahko dodatno definirate z malo osvetljevalca: nanesite ga in nežno zabrišite pod obrvno kostjo. To je to! Vaše čudovito in popolno ličenje obrvi s pudri je pripravljeno!

Ali lahko za ličenje obrvi uporabite običajno senčilo?

Veliko ljudi se to sprašuje, saj so rjava senčila običajno v vsaki paleti ličil. Ali so senčila primerna za ličenje obrvi? Na splošno ne ravno - običajno imajo nekoliko drugačno formulo in pogosto vsebujejo lesketajoče delce ali pa so v odtenkih, ki niso združljivi z naravnimi barvami obrvi. Zato v večini primerov pudri za obrvi preprosto delujejo bolje, saj zagotavljajo enakomerno prekrivnost in dajejo naraven videz.

Napišite komentar. Objavil se bo takoj, ko ga bo odobril moderator.
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti