Nanobrow Pripomočki za obrvi

Vse, kar rabite za oblikovanje obrvi

  • Profesionalno, priročno in vzdržljivo
  • Eleganten in inovativen dizajn
  • Ultimativno udobna uporaba
  • Popoln učinek pri ličenju in oblikovanju obrvi

Nanobrow Styling Brush

Nanobrow Tweezers

Dodatki

Nanobrow Styling Brush

Nanobrow Angled Brush — nagnjen čopič s sintetičnimi ščetinami. Odlično se obnese za nanos krem, pudrov in gelov za obrvi. Prav tako brez težav posnema naravne dlake na obrvi.

Spiralna krtača Nanobrow — natančen nastavek za krtačenje in oblikovanje obrvi in trepalnic. Popoln za nanašanje gela, voska ali mila za obrvi.

Inovativna in higienska torbica!

Zložljiva torbica je zasnovana tako, da ščiti krtačo in tuljavo pred prahom in bakterijami. Če želite čopiče pospraviti, preprosto premaknite gumb. Oba konca krtače lahko enostavno vzamete iz etuija, da ju lahko očistite in ohranite brezhibno stanje.

Nanobrow Tweezers

Elegantna, priročna in natančna pinceta NANOBROW s poševno konico je odlična za oblikovanje obrvi in druge manjše lepotne tretmaje. Izdelano iz vrhunskega nerjavečega jekla. Satenasta prevleka zagotavlja, da je orodje zelo udobno za držanje in nikoli ne zdrsne iz roke. Z lahkoto zgrabi tudi najmanjšo dlako. Ergonomska oblika in natančna konica zagotavljata hitro, enostavno in natančno oblikovanje obrvi.

Dodatki
Nanobrow – izjemni izdelki
za ličenje in nego obrvi
Imela sem že veliko različnih čopičev za obrvi, a prznam, Nanobrow Styling Brush je najboljši! Vedno ga z veseljem uporabljam — vedno zagotavlja želeno natančnost.
Kasia, 44
Sem umetnica ličenja in obožujem čopiče za oblikovanje Nanobrow za delo. Z veseljem jih priporočam vsem svojim strankam.
Joanne, 32
Končno sem našla vrhunsko pinceto. Druge, ki sem jih imela, niso uspele prijeti in zadržati dlak in niso bile priročne za uporabo. To orodje je drugačno in zelo trpežno. Priporočam vsem. Pincete NANOBROW zdržijo leta!
Kamilla, 27
Pinceta Nanobrow ni le lep pripomoček – zagotavlja odlično kakovost. Priporočam jih za domačo uporabo in profesionalcem, ki iščejo elegantna orodja za udobje strank.
Dominique, 39
Najboljši čopiči za ličenje! Videla sem jih v kompletih orodij vizažistov, zato sem jih želela imeti tudi jaz. Popolnost in natančnost.
Anna, 25
Pogosta vprašanja – Kaj morate še vedeti?
Kako uporabljati Nanobrow Styling Brush?
Kako uporabljati Nanobrow pinceto?
Kakšen je rok za pripravo naročila?
Ali lahko oddam naročilo, če živim v tujini?
Vedno popolne obrvi
Politika zasebnosti

Naša spletna stran uporablja piškotke, tudi piškotke tretjih strani za uporabo zunanjih orodij. V primeru, da ne podate soglasja, se uporabljajo samo nujni piškotki. Nastavitve lahko v svojem brskalniku spremenite kadarkoli. Ali soglašate z uporabo vseh piškotkov?

Politika zasebnosti